HATÉKONY

STABIL

BIZTONSÁGOS

Jó vele dolgozni – Jó vele gyógyulni!

A Neuro-Somatic Hypnosis (továbbiakban: NSH) három alkotóelem szintézise. Megtaláljuk benne a hipnózis hagyományosnak mondható alapgyakorlatait, az ITS szemlélete által megreformált, és átdolgozott hipnózis gyakorlatokat (Kollektív Transzérzékelés), illetve az ITS támogatása révén tökéletesített, a betegségek pszichológiai jelentéstartalmát rendhagyó módon értelmező szimbólumkulcsokat.

KÉPZÉS

Akik találkoztak már vele...

Igyekszem egyszerűen megfogalmazni a véleményem: azt gondolom, hogy egy kivételes és nagyszerű dolognak lehettünk a tanúi. És ami az egészet még külön izgalmassá tette, hogy részese lehettem valami újnak, amit eddig nem tapasztalhattam. Örülök, hogy beválasztottatok.

K. Tibor

Hipnoterapeuta (NGH)

Soha nem gondoltam volna, hogy a hipnózist ilyen formában is hasznosíthatjuk. Számomra azonban az a szemlélet volt igazán óriási élmény, amit az ITS képvisel. Ragyogó lehetősége annak, hogy valóban megreformáljuk a munkánkat. Csak ajánlani fogom mindenkinek.

C. S. Krisztián

P. terapeuta

Eleinte rettenetesen feszült voltam. Aztán rájöttem, hogy miért. Az NSH tényleg felforgatja az ember világát. Azonban ami fantasztikus benne, hogy nem hagy ott az útszélén. A vihar nem csak, hogy lecsitult bennem, hanem olyan tettvágyat éreztem, amit még soha. NSH? Valóban előremutató….

B. Virág

Coach

NEURO-SOMATIC HYPNOSIS

AZZAL TÖRŐDIK, AMI IGAZÁN SZÁMÍT

Hipnózis – Kollektív Transzérzékelés – ITS Pszichoszomatika

A Neuro-Somatic Hypnosis (NSH) három alkotóelem szintézise.

  • Megtaláljuk benne a hipnózis hagyományos gyakorlatait.
  • Az ITS szemlélete által kidolgozott Kollektív Transzérzékelés.
  • Az ITS szemlélete által kidolgozott, a betegségek pszichológiai jelentéstartalmát értelmező szimbólumkulcsokat – ITS Pszichoszomatika

HIPNÓZIS

Vajon mi minden rejlik még a hipnózisban, azon túl, mint amire jelenlegi tudásunk által használjuk?

KOLLEKTÍV TRANSZÉRZÉKELÉS

A hipnózis újszerű alkalmazásának lényege. Transzformálás helyett speciális nyitó/bontó kérdések elhelyezése.

ITS - PSZICHOSZOMATIKA

Az ITS által továbbfejlesztett szimbólumkulcsokkal a legmélyebb szinteken lévő összefüggéseket is képesek leszünk megtalálni.

NSH – NEURO-SOMATIC HIPNÓZIS

Az az új gyakorlati és elméleti rendszer, amit az NSH – azon belül pedig az ITS Hipnózis; Csúcspont-Energia; Kollektív Transzérzékelés; ITS-Szomatika képvisel, kivételesen hatékony módon közelíti meg a betegségeket, és segíti elő a gyógyulás természetes folyamatát. Az NSH módszerét használó segítő-terapeuta egyedülálló módon képes kliensét számos felismeréshez eljuttatni, ennek eredményeképp pedig élet-értékeit helyükre rendezni.

NSH – Neuro Somatic Hypnosis © 2019 All Rights Reserved – ITSIAA – USA.

Önként is megadhatjuk az életnek azt, amire szüksége van, de ki is erőszakolhatja belőlünk. Mi döntjük el, melyik utat választjuk.

KÉPZÉSEINK ÉS TANFOLYAMAINK

Kreativitás & Egyszerűség

Képzéseinkkel az egyszerűséget képviseljük. Az egyszerűség nem a bonyolult dolgok feletti elsiklásról és azok mellőzéséről szól. Épp ellenkezőleg. Az egyszerűség azt jelenti, hogy a bonyolultság legmélyére hatolva megértjük annak minden kuszaságát, majd egy elegáns mozdulattal felszínre emeljük a letisztult lényeget. Mindez pedig a megszokottól eltérő, másfajta gondolkodásmódot, sok-sok törődést, és természetesen komoly odafigyelést igényel.

Az ITSIAA szervezet ezt az utat képviseli. Módszereink egyedülálló módon közelítik meg az emberi problémákat, alkalmazásuk során új távlatok nyílnak mind a terápiák világában, mind pedig az önismeret, önfejlődés területén.

Csak akkor fedezhetjük fel az élet szépségét, ha az önmagába bonyolódott elmében rendet teremtünk. Ehhez pedig kreativitás szükséges. Márpedig kreativitás csak a szabadságban létezik.

Csatlakozz Te is a segítők új generációjához!

LÉPJ ÚJ SZINTRE!

ITS COMPLEX THERAPY
PARADOX-PSZICHOLÓGIA
NEURO-SOMATIC HIPNÓZIS
AZ ELME FORRADALMA