Egyetlen a maga nemében

Az ITSIAA egyedülálló képzésein a lelki problémák új, innovatív megközelítésével ismerkedhetsz meg. Bizonyosak vagyunk abban, hogy olyasmit kínálunk, amivel máshol nem találkozhatsz. Hiszünk abban, hogy a tanfolyamok elvégzése után már olyan minőségben és színvonalon nyújthatsz segítséget, amely messze túlmutat a megszokott eredményeken.

Egyetlen a maga nemében

Az ITSIAA egyedülálló képzésein a lelki problémák új, innovatív megközelítésével ismerkedhetsz meg. Bizonyosak vagyunk abban, hogy olyasmit kínálunk, amivel máshol nem találkozhatsz. Hiszünk abban, hogy a tanfolyamok elvégzése után már olyan minőségben és színvonalon nyújthatsz segítséget, amely messze túlmutat a megszokott eredményeken.

ITS® Introductory Course (ITSIC)

Az ITS alaptanfolyamon (korábbi nevén: PPIC – Paradox-Pszichológia alaptanfolyam), megismerkedhetsz az ITS egyedülálló szemléletével. A négy nap alatt a mindennapi életben használt egyszerű szavakon keresztül fedezzük majd fel az elme alaprendszereit, és azokat a rejtett, paradox folyamatokat, melyek szokatlan, ám egyben roppant izgalmas megvilágításba helyezik az emberi problémák okát.

Ha készen állsz arra, hogy megismerj egy izgalmas, egyedi, és hatékonyan működő szemléletmódot, ha szeretsz kérdezni és felfedezni, és ha gondolkodásmódod új szintre akarod emelni, akkor az ITS Alaptanfolyam neked való!

iTS® – Alaptanfolyam

Az iTS alaptanfolyamon (korábbi nevén: Paradox-Pszichológia alaptanfolyam), megismerkedhetsz az iTS egyedülálló szemléletével. A négy nap alatt a mindennapi életben használt egyszerű szavakon keresztül fedezzük majd fel azokat a tudatban zajló rejtett paradox folyamatokat, melyek szokatlan, ám egyben roppant izgalmas megvilágításba helyezik konfliktusaink okát.

Ha készen állsz arra, hogy megismerj egy izgalmas, egyedi, és hatékonyan működő szemléletmódot, ha szeretsz kérdezni és felfedezni, és ha gondolkodásmódod minőségét új szintre akarod emelni, akkor az iTS Alaptanfolyam neked való!

iTS® Alaptanfolyam (ITSIC)

Az iTS alaptanfolyamon (korábbi nevén: Paradox-Pszichológia alaptanfolyam), megismerkedhetsz az iTS egyedülálló szemléletével. A négy nap alatt a mindennapi életben használt egyszerű szavakon keresztül fedezzük majd fel azokat a tudatban zajló paradox folyamatokat, melyek szokatlan, ám egyben izgalmas megvilágításba helyezik konfliktusaink okát.

Ha készen állsz arra, hogy megismerj egy forradalmian új és hatékonyan működő szemléletmódot, ha szeretsz kérdezni és felfedezni, és ha gondolkodásmódod minőségét új szintre akarod emelni, akkor az iTS Alaptanfolyam neked való!

ITS® – Introductory Course

Az ITS® alaptanfolyamon (korábbi nevén: PPIC – Paradox-Pszichológia alaptanfolyam), megismerkedhetsz az ITS® egyedülálló szemléletével. A négy nap alatt a mindennapi életben használt egyszerű szavakon keresztül fedezzük majd fel az elme alaprendszereit és azokat a rejtett, paradox folyamatokat, melyek szokatlan, ám egyben roppant izgalmas megvilágításba helyezik az problémáink okát.

Ha készen állsz arra, hogy megismerj egy izgalmas, egyedi, és hatékonyan működő szemléletmódot, ha szeretsz kérdezni és felfedezni, és ha gondolkodásmódod új szintre akarod emelni, akkor az ITS alaptanfolyam neked való!

iTS® Complex Therapy egyéves képzés (ITSCT)

Az iTS® Complex Therapy egyéves képzésen az iTS® szemléletének intenzív, átfordító erejével már komplex mód találkozhatunk.

A résztvevők minden részletre kiterjedően sajátíthatják el többek között a negációs gondolkodásmód módszerét, a Generációs Hívószó szemléletét és a hozzá kapcsolódó gyakorlatokat, a Fogalom-térképet, az Inverz-terápiát, a Paradox-Pszichológia terápiás technikáit. És miközben a hallgatók számtalan csoportos munkaélménnyel találkozhatnak, a gyakorlatok erejét egyéni szinten is megtapasztalhatják.

A képzés tarltalmazza az iTS® – Neuro Somatic Therapy, az iTS® – Trauma Recovery Training, és a Paradox-Psychology tematikáját.

Az egyéves képzést elsősorban azoknak ajánljuk, akik átfogó és beható módon akarják megismerni cselekvéseiket mozgató rejtett erőket, az elme funkcionális szerkezetét, és készek találkozni a tudat legmélyebb rétegeivel. A képzés elvégzése után olyan mentális eszközöket birtokolhatunk, melyekre egész életük során bátran és biztonságosan támaszkodhatnak. Akár terápiás munkájuk, akár magánéletük során.

paradox-pszichológia

alapképzés (ppic)

A négynapos Paradox-Pszichológia alaptanfolyamon megismerkedhetünk az ITS szemléletének alapjaival, és betekintést nyerhetünk egy minden részletében egyedülálló módszerbe.

Kerülve mindenféle pszichológiai és egyéb szakkifejezéseket, a mindennapi életben használt egyszerű szavakon keresztül fedezünk majd fel olyan, öntudatlan szinten lévő paradox összefüggéseket, melyek szokatlan, ám egyben rendkívül izgalmas megvilágításba helyezik lelki gondjainkat és azok forrásait.

A tanfolyamot ajánljuk mindenkinek, aki nyitott egy új, izgalmas, az egyén felszabadulását támogató, hatékony módszerre, aki szeret kérdezni és felfedezni, fontos számára a jövő, és gondolkodásmódját új szintre akarja emelni.

ITS® – Neuro Somatic Therapy (ITSNST)

Az ITS® – Neuro Somatic Therapy képzésen a fizikai betegségek pszichés okainak mély és átfogó újraértelmezésével foglalkozunk. A résztvevők az alapkurzuson szerzett ismereteken túllépve már sokkal részletesebb szinten fedezhetik fel az ember lelkivilágát mozgató rejtett tudatfolyamatokat. Ennek eredményeképp a betegségek szimbolikus üzeneteit is minden eddiginél összetettebb minőségében érthetik meg. A képzésen résztvevők megismerhetik többek között a negáció módszerét, és számtalan, hozzá kapcsolódó gyakorlattal találkozhatnak.

Ha a betegségek titkait a legmélyebb szinteken zajló folyamatokon keresztül akarod feltárni és megérteni, mindehhez pedig kézzelfogható gyakorlatokat is szeretnél párosítani, ez a képzés az egyetlen, ami képes ezt megadni!

iTS® – Complex Therapy

Az iTS® – Complex Therapy egyéves képzésen az iTS szemléletének intenzív, átfordító erejével már komplex mód találkozhatunk.

A résztvevők minden részletre kiterjedően sajátíthatják el többek között a negációs gondolkodásmódot, a Generációs Hívószó szemléletét és a hozzá kapcsolódó terápiás gyakorlatokat, a Fogalom-térképet, az Inverz-terápiát, a Paradox-Pszichológia terápiás hatékonyságát. És miközben a hallgatók számtalan csoportos munkaélménnyel találkozhatnak, a gyakorlatok erejét egyedi szinten is megtapasztalhatják.

A képzés tarltalmazza az iTS® – Neuro Somatic Therapy, az iTS® – Trauma Recovery Training, az iTS® – Paradox-Psychology tematikáját.

Az egyéves képzést elsősorban azoknak ajánljuk, akik átfogó és beható módon akarják megismerni cselekvéseiket mozgató rejtett erőket, az elme funkcionális szerkezetét, és készek találkozni a tudat legmélyebb rétegeivel. A képzés elvégzése után olyan mentális eszközöket birtokolhatunk, melyekre egész életük során bátran és biztonságosan támaszkodhatnak. Akár terápiás munkájuk, akár magánéletük során.

Hitvallásunk

1/ Új generáció

Az ITSIAA képzések célja, hogy előmozdítsák és támogassák a mentális egészséggel kapcsolatos módszerek alapvető megújulását és paradigmaváltását. Felvirágoztatva ezzel a terapeuták, és az önfejlődés iránt komolyan érdeklődők új generációját.

2/ Minőség

A képzések tematikája és minősége biztosítja, hogy a végzettek megfelelő felkészültséggel rendelkezzenek ahhoz, hogy kellő együttérzéssel és felelősséggel kezeljék a mai világ kihívásait.

3/ Mentális jólét

A mentális egészséggel kapcsolatos reformok előmozdításával az ITSIAA az iTS forradalmian új életszemléletének segítségével világszerte mélyreható hatást kíván gyakorolni az egyéni és közösségi jólétre.

4/ Garancia

A szervezet garantálja Jankai János által megalkotott iTS® szemlélet eredetiségét és hitelességét. Ezenkívül biztosítja a Generációs Hívószó, a Fogalom térkép, az Inverse-táblázat és az Inverse-terápia használatához való jogot. Mindez az ITSIAA szervezet által kiadott tanúsítványok útján történik.

5/ Ösztöndíj

Az ITSIAA-nál hiszünk abban, hogy minden jelentkező megérdemli az esélyt a sikerre. Ezért létrehoztunk egy tandíj-támogatási programot, hogy segítsünk azoknak, akik anyagilag nehezebben engedhetik meg maguknak a teljes oktatási díj kiegyenlítését. A program rászorultsági alapon működik, a támogatás díja kiegészítő, amit a képzésre való jelentkezéssel egyidejűleg lehet megpályázni. A jelentkezésnek tartalmaznia kell egy indoklást, hogy a kérelmező miért alkalmas az ITSIAA szervezet ösztöndíjára.

6/ Jogosultság

Az iTS® képzések (korábbi nevén: Paradox-Pszichológia képzés), minden jogát 2020-tól az ITSIAA amerikai szervezet gyakorolja.

Hitvallásunk

1/ Új generáció

Az ITSIAA képzések célja, hogy előmozdítsák és támogassák a mentális egészséggel kapcsolatos módszerek alapvető megújulását és paradigmaváltását. Felvirágoztatva ezzel a terapeuták, és az önfejlődés iránt komolyan érdeklődők új generációját.

2/ Minőség

A képzések tematikája és minősége biztosítja, hogy a végzettek megfelelő felkészültséggel rendelkezzenek ahhoz, hogy kellő együttérzéssel és felelősséggel kezeljék a mai világ kihívásait.

3/ Mentális jólét

A mentális egészséggel kapcsolatos reformok előmozdításával az ITSIAA világszerte mélyreható hatást kíván gyakorolni az egyének és közösségek jólétére.

4/ Garancia

A szervezet garantálja Jankai János által megalkotott iTS® szemlélet és a Paradox-Pszichológia módszer eredetiségét és hitelességét. Ezenkívül biztosítja a Generációs Hívószó, a Fogalom térkép, az Inverse-táblázat és az Inverse-terápia használatához való jogot. Mindez az ITSIAA szervezet által kiadott tanúsítványok útján történik.

5/ Ösztöndíj

Az ITSIAA-nál hiszünk abban, hogy minden jelentkező megérdemli az esélyt a sikerre. Ezért létrehoztunk egy tandíj-támogatási programot, hogy segítsünk azoknak, akik anyagilag nehezebben engedhetik meg maguknak a teljes oktatási díj kiegyenlítését. A program rászorultsági alapon működik, a támogatás díja kiegészítő, amit a képzésre való jelentkezéssel egyidejűleg lehet megpályázni. A jelentkezésnek tartalmaznia kell egy indoklást, hogy a kérelmező miért alkalmas az ITSIAA szervezet ösztöndíjára.

6/ Jogosultság

Az iTS® képzések (korábbi nevén: Paradox-Pszichológia képzés), minden jogát 2020-tól az ITSIAA amerikai szervezet gyakorolja.