• iTS MENTÁLIS ÉLETMÓDVÁLTÁS •

iTS Stabilitás Program

• iTS Mentális Életmódváltás •

iTS Mentális Stabilitás Program

Technikai információk

Időpont, díjazás, tanúsítvány, jelentkezés

Olvasási idő: kb. 1 perc

Stabilitás: ellentmondások nélkül élni

A mentális stabilitás alapvető emberi igény, melynek hiánya számos pszichológiai és társadalmi problémát generál. A tudományos kutatások egyértelműek: a belső stabilitás hiánya stresszel, szorongással, depresszióval, csökkenő életminőséggel és még az élettartam rövidülésével is összefügg.

Bár a különböző kutatások rámutatnak a stabilitás nélkülözhetetlenségére, ennek ellenére a megteremtéséhez szükséges konkrét megoldásokkal a mai napig sem rendelkeznek.

Ennek oka a stabilitás alapfeltételének titkában keresendő, ami a józan, kiegyensúlyozott gondolkodásmódban rejlik. Ugyanakkor, mivel módszereink olyan alapelvekhez ragaszkodnak, melyek egymással ellentmondásba keverednek, így nem meglepő, hogy továbbra is instabilitásban tartják az embert. Gondoljunk csak bele: az egyik azt hangoztatja, „engedd el az egód,” míg a másik azt, hogy „erősítsd meg az önbecsülésed”. Egyes terápiák arra ösztönöznek, hogy „felejtsd el a múltad,” míg mások azt mondják, hogy „dolgozd fel a múltadat”. Az ilyen és ehhez hasonló ellentétes utasítások, melyek ráadásul félelmet és kiszolgáltatottságot hoznak létre, a stabilitás helyett csak tovább növelik a belső zűrzavart.

Az iTS Mentális Stabilitás Programja az egyedüli, amely képes átlépni e paradox helyzetet, bebizonyítva, hogy az elengedhetetlen belső stabilitás már nem csupán vágy, hanem valóság is lehet.

Olvasási idő: kb. 2 perc

Mit jelent: Stabilnak lenni?

A mentális stabilitás mindannyiunk mélyen gyökerező álma. Ebben az állapotban valami rendkívüli dolog történik: megteremtődik elménkben, ezáltal életünkben is a rend. A stabilitás nem egy egyszerű, statikus állapot, hanem sokkal több annál. Egy olyan dinamikus egyensúly, amely nemcsak az integrálást teszi lehetővé, hanem az önállóság és a biztonság csodálatos szimbiózisát is megvalósítja.

A stabil elme önfenntartó és önszabályozó. Ennek eredményeképp nem rettegünk a kihívásoktól, nem függünk a külső körülményektől vagy mások véleményétől, és nincs szükségünk útmutatásokra ahhoz, hogy tudjuk, miként kell helyesen cselekedni.

Ez nem az a fajta álbiztonság már, amit a megszokások és elvárások sora adhat. Nem. Ez valami egészen más. Egy stabil elme az élet teljes spektrumát képes befogadni úgy, hogy közben rendíthetetlen marad. Mint egy erős tölgyfa, melynek gyökerei mélyen a földben, ágai azonban az ég felé nyúlnak. És miközben ez az elme szilárd és mozdíthatatlan, mégis bámulatosan mozgékony. Úgy képes alkalmazkodni és új lehetőségek felé nyitni, hogy közben sosem veszíti el önmagát.

iTS Mentális Stabilitás Program

Az iTS Mentális Stabilitás Program során a résztvevők az alapkurzuson szerzett ismereteken túllépve, már sokkal mélyebb szinten fedezhetik fel azokat a háttérben mozgó, ellentmondásokra épülő folyamatokat, melyek konfliktusaink forrásai.

A résztvevők részletekbe menően sajátíthatják el a kettős-negáció technikáját, és az aktív-passzív gondolkodásmódra épülő Inverz terápiát. Ezen túlmenően, az ITS szemlélete alapján kidolgozott Inverz táblázat segítségével átvilágítjuk és nagyító alá helyezzük az elme teljes szerkezetét. Eljutva így azokhoz a kollektív állapotokhoz, melyek alapjaiban határozzák meg érzelmeinket, válaszreakcióinkat és az ezekből származó konfliktusokat. Ennek következtében felszabadulunk a hamis értékrenddel terhelt elme nyomása alól, véget vetve ezzel minden destruktív folyamatnak. Így jutunk el végül ahhoz a stabilitáshoz, amire már bátran támaszkodhatunk az életünk során.

Az iTS által elérhető belső stabilitás egy olyan természetesen működő kiegyensúlyozó mechanizmus, mely szilárd alapot biztosít a mentális térben. Ennek az egyensúlynak köszönhetően intuitívan érezhetsz rá arra, mikor mi a helyes út vagy döntés.

Szabadok akkor vagyunk, amikor már nincs szükségünk ideológiákra, tanításokra vagy módszerekre. Belső rendünk már magában rejti a szükséges útmutatásokat. Az iTS Mentális Stabilitás Program ezt a minőségű szabadságot adja meg neked.

A 12 nap programterve

Olvasási idő: kb. 4 perc

Mentális Stabilitás.

Mentális stabilitás azt jelenti, hogy ellentmondások nélkül élünk. A mentális stabilitás alapvető emberi igény, melynek hiánya számos pszichológiai és társadalmi problémát generál. A tudományos kutatások egyértelműek: a belső stabilitás hiánya stresszel, szorongással, depresszióval, csökkenő életminőséggel és még az élettartam rövidülésével is összefügg.

Bár a különböző kutatások rámutatnak a stabilitás nélkülözhetetlenségére, ennek ellenére a megteremtéséhez szükséges konkrét megoldásokkal a mai napig sem rendelkeznek.

Ennek oka a stabilitás alapfeltételének titkában keresendő, ami a józan, kiegyensúlyozott gondolkodásmódban rejlik. Ugyanakkor, mivel módszereink olyan alapelvekhez ragaszkodnak, melyek egymással ellentmondásba keverednek, így nem meglepő, hogy továbbra is instabilitásban tartják az embert.

Gondoljunk csak bele: az egyik azt hangoztatja, „engedd el az egód,” míg a másik azt, hogy „erősítsd meg az önbecsülésed”. Egyes terápiák arra ösztönöznek, hogy „felejtsd el a múltad,” míg mások azt mondják, hogy „dolgozd fel a múltadat”. Az ilyen és ehhez hasonló ellentétes utasítások, melyek ráadásul félelmet és kiszolgáltatottságot hoznak létre, a stabilitás helyett csak tovább növelik a belső zűrzavart.

Az iTS Mentális Stabilitás Programja az egyedüli, amely képes átlépni e paradox helyzetet, bebizonyítva, hogy az elengedhetetlen belső stabilitás már nem csupán vágy, hanem valóság is lehet.

Mit jelent: Stabilnak lenni?

A mentális stabilitás mindannyiunk mélyen gyökerező álma. Ebben az állapotban valami rendkívüli dolog történik: megteremtődik elménkben, ezáltal életünkben is a rend.

A stabilitás nem egy egyszerű, statikus állapot, hanem sokkal több annál. Egy olyan dinamikus egyensúly, amely nemcsak az integrálást teszi lehetővé, hanem az önállóság és a biztonság csodálatos szimbiózisát is megvalósítja.

A stabil elme önfenntartó és önszabályozó. Ennek eredményeképp nem rettegünk a kihívásoktól, nem függünk a külső körülményektől vagy mások véleményétől, és nincs szükségünk útmutatásokra ahhoz, hogy tudjuk, miként kell helyesen cselekedni.

Ez nem az a fajta álbiztonság már, amit a megszokások és elvárások sora adhat. Nem. Ez valami egészen más. Egy stabil elme az élet teljes spektrumát képes befogadni úgy, hogy közben rendíthetetlen marad.

Mint egy erős tölgyfa, melynek gyökerei mélyen a földben, ágai azonban az ég felé nyúlnak. És miközben ez az elme szilárd és mozdíthatatlan, mégis bámulatosan mozgékony. Úgy képes alkalmazkodni és új lehetőségek felé nyitni, hogy közben sosem veszíti el önmagát.

iTS Mentális Stabilitás Program

Az iTS Mentális Stabilitás Program során a résztvevők az alapkurzuson szerzett ismereteken túllépve, már sokkal mélyebb szinten fedezhetik fel azokat a háttérben mozgó, ellentmondásokra épülő folyamatokat, melyek konfliktusaink forrásai. A résztvevők részletekbe menően sajátíthatják el a kettős-negáció technikáját, és az aktív-passzív gondolkodásmódra épülő Inverz terápiát.

Ezen túlmenően, az ITS szemlélete alapján kidolgozott Inverz táblázat segítségével átvilágítjuk és nagyító alá helyezzük az elme teljes szerkezetét. Eljutva így azokhoz a kollektív állapotokhoz, melyek alapjaiban határozzák meg érzelmeinket, válaszreakcióinkat és az ezekből származó konfliktusokat.

Ennek következtében felszabadulunk a hamis értékrenddel terhelt elme nyomása alól, véget vetve ezzel minden destruktív folyamatnak. Így jutunk el végül ahhoz a stabilitáshoz, amire már bátran támaszkodhatunk az életünk során.

Az iTS által elérhető stabilitás egy olyan természetesen működő kiegyensúlyozó mechanizmus, mely szilárd alapot biztosít a mentális térben. Ennek az egyensúlynak köszönhetően intuitívan érezhetsz rá arra, mikor mi a helyes út vagy döntés.

Szabadok akkor vagyunk, amikor már nincs szükségünk ideológiákra, tanításokra vagy módszerekre. Belső rendünk már magában rejti a szükséges útmutatásokat. Az iTS Stabilitás Program ezt a minőségű szabadságot adja meg neked.

• iTS MENTÁLIS ÉLETMÓDVÁLTÁS •

iTS Mentális Stabilitás Program

Olvasási idő: kb. 4 perc

Stabilitás fontossága

A mentális stabilitás alapvető emberi igény, melynek hiánya számos pszichológiai és társadalmi problémát generál. A tudományos kutatások egyértelműek: a belső stabilitás hiánya stresszel, szorongással, depresszióval, csökkenő életminőséggel és még az élettartam rövidülésével is összefügg. Bár a kutatások rámutatnak a stabilitás nélkülözhetetlenségére, ennek ellenére a megteremtéséhez szükséges konkrét megoldásokkal a mai napig sem rendelkeznek.

Ennek oka a stabilitás alapfeltételében keresendő. Titka pedig a konzisztens, kiegyensúlyozott gondolkodásmódban rejlik. Ugyanakkor módszereink olyan alapelvekhez ragaszkodnak, melyek a valóság sajátos változatának legitimitása érdekében egymással ellentmondásba keverednek. Gondoljunk csak bele: az egyik azt hangoztatja, „engedd el az egód,” míg a másik azt, hogy „erősítsd meg az önbecsülésed”. Egyes terápiák arra ösztönöznek, hogy „felejtsd el a múltad,” míg mások azt mondják, hogy „dolgozd fel a múltadat”. Az ilyen és ehhez hasonló ellentétes utasítások, melyek ráadásul függőséget hoznak létre, a stabilitás helyett csak tovább növelik a belső zűrzavart.

Az iTS Mentális Stabilitás Programja egyedülállóan képes átlépni e paradox helyzetet, bebizonyítva, hogy a belső stabilitás már nem csupán vágy, hanem valóság is lehet.

Mit jelent: Stabilnak lenni?

A mentális stabilitás mindannyiunk mélyen gyökerező álma. Ebben az állapotban valami rendkívüli dolog történik: megteremtődik elménkben, ezáltal életünkben is a rend. A stabilitás nem egy egyszerű, statikus állapot, hanem sokkal több annál. Egy belső rend, egy dinamikus egyensúly, amely nemcsak az integrálást teszi lehetővé, hanem az önállóság és a biztonság csodálatos szimbiózisa valósul meg.

A stabil elme önfenntartó és önszabályozó. Nem retteg a kihívásoktól, nem függ a külső körülményektől vagy mások véleményétől, és nincs szüksége útmutatásokra ahhoz, hogy tudja, miként kell helyesen cselekedni.

Képzelj el egy olyan elmét, amely szilárd, mély, és a végtelenben gyökerezik. Ez nem az a fajta álbiztonság már, amit a megszokások és elvárások sora adhat. Nem. Ez valami egészen más. Egy stabil elme az élet teljes spektrumát képes befogadni úgy, hogy közben rendíthetetlen marad. Mint egy erős tölgyfa, melynek gyökerei mélyen a földben, ágai azonban az ég felé nyúlnak. És miközben ez az elme szilárd és mozdíthatatlan, mégis bámulatosan mozgékony. Úgy képes alkalmazkodni és új lehetőségek felé nyitni, hogy közben sosem veszíti el önmagát.

iTS Mentális Stabilitás Program

Az iTS Mentális Stabilitás Program során a résztvevők az alapkurzuson szerzett ismereteken túllépve, már sokkal mélyebb szinten fedezhetik fel azokat a háttérben mozgó, ellentmondásokra épülő folyamatokat, melyek konfliktusaink forrásai. A résztvevők részletekbe menően sajátíthatják el a kettős-negáció technikáját, és az aktív-passzív gondolkodásmódra épülő Inverz terápiát. Ezen túlmenően, az ITS szemlélete alapján kidolgozott Inverz táblázat segítségével átvilágítjuk és nagyító alá helyezzük az elme teljes szerkezetét. Eljutva így azokhoz a kollektív állapotokhoz, melyek alapjaiban határozzák meg érzelmeinket, válaszreakcióinkat és az ezekből származó konfliktusokat. Ennek következtében felszabadulunk a hamis értékrenddel terhelt elme nyomása alól, véget vetve ezzel minden destruktív folyamatnak. Így jutunk el végül ahhoz a stabilitáshoz, amire már bátran támaszkodhatunk az életünk során.

Az iTS által elérhető stabilitás egy olyan természetesen működő kiegyensúlyozó mechanizmus, mely szilárd alapot biztosít a mentális térben. Ennek az egyensúlynak köszönhetően intuitívan érezhetsz rá arra, mikor mi a helyes út vagy döntés.

Szabadok akkor vagyunk, amikor már nincs szükségünk ideológiákra, tanításokra vagy módszerekre. Belső rendünk már magában rejti a szükséges útmutatásokat. Az iTS Mentális Stabilitás Program ezt a minőségű szabadságot adja meg neked.

Programterv

Programterv

Az emberi psziché alapjai

 • Az emberi lét hármas felosztása
 • Az „ÉN” létrejöttének folyamata
 • Az elme funkciója, mozgásainak irányai
 • Öröklött minták folyamata
 • A gondolatok természete
 • A gondolkodásmód mozgása
 • A gondolkodás szerkezete
 • A gondolatkötődések – horgonypontok
 • A logika szerepe és természete

Tudat és Tudattalan

 • Mi a tudat
 • Tudat, tudatalatti és a kollektív tudattalan
 • A tudatalatti mozgásának megfigyelése
 • Algoritmusok szerveződéseinek folyamata
 • Az emlékezet szerepe
 • Az érzelmek szerepe
 • Érzékelés vs. Érzelem

Az Ego és az Elme dinamikája

 • Az Ego motivációi, kapcsolódási pontjainak dinamikája
 • Az Ego idő- és téralkotó funkciója
 • Az Ego központosító mechanizmusa
 • Az Elme és az Ego viszonypontjai
 • Haszonelvűség

Emóciók és Motivációk

 • Öröm, szorongás, depresszió folyamatai
 • A vágy funkciója, szerepe és rendszerei
 • Válaszreakciók törvényszerűségei
 • Megbocsájtás, mint önigazolás
 • Az önsajnálat és a remény torzító ereje

Önreflexió, Önterápia

 • Cselekvési torzulások felderítése
 • Önreflexió – önterápia lépései
 • A figyelem természete
 • A változás helyett befejezés
 • Az analízis és az okkeresés hiábavalósága
 • Szimbólumok helyett tények
 • Transzgenerációs múlt mint zsákutca
 • Pszichológiai idő szerkezete és szerepe
 • Pszichológiai biztonság
 • Önámítások folyamatai

Párkapcsolatok

 • Párkapcsolatok rejtett dinamikája
 • Párkapcsolatokban zajló mögöttes folyamatok megtalálása
 • Álcázott haszonelvűség

Eszközök és technikák

 • A fogalomtérkép használata
 • Kollektív Intelligencia felfedezése
 • Együttgondolkodás módja
 • Kettős negáció
 • Kettős negáció: kérdésfeltevés
 • Inverz-táblázat
 • Inverz technika
 • Négy állat táblázat, mint kapcsolati térkép
 • Prevenciós technikák
 • Döntés-Mátrix
 • A félelem szerkezete

Az emberi psziché alapjai

 • Az emberi lét hármas felosztása
 • Az „ÉN” létrejöttének folyamata
 • Az elme funkciója, mozgásainak irányai
 • Öröklött minták folyamata
 • A gondolatok természete
 • A gondolkodásmód mozgása
 • A gondolkodás szerkezete
 • A gondolatkötődések, horgonypontok
 • A logika szerepe és természete

Tudat és Tudattalan

 • Mi a tudat
 • Tudat, tudatalatti és a kollektív tudattalan
 • A tudatalatti mozgásának megfigyelése
 • Algoritmusok szerveződéseinek folyamata
 • Az emlékezet szerepe
 • Az érzelmek szerepe
 • Érzékelés vs. Érzelem

Az Ego és az Elme dinamikája

 • Az Ego motivációi, dinamikája
 • Az Ego idő- és téralkotó funkciója
 • Az Ego központosító mechanizmusa
 • Az Elme és az Ego viszonypontjai
 • Haszonelvűség

Emóciók és Motivációk

 • Öröm, szorongás, depresszió folyamatai
 • A vágy funkciója, szerepe és rendszerei
 • Válaszreakciók törvényszerűségei
 • Megbocsájtás, mint önigazolás
 • Az önsajnálat és a remény torzító ereje

Önreflexió, Önterápia

 • Cselekvési torzulások felderítése
 • Önreflexió – önterápia lépései
 • A figyelem természete
 • A változás helyett befejezés
 • Az analízis és az okkeresés hiábavalósága
 • Szimbólumok helyett tények
 • Transzgenerációs múlt mint zsákutca
 • Pszichológiai idő szerkezete és szerepe
 • Pszichológiai biztonság szerkezete
 • Önámítások folyamatai

Párkapcsolatok

 • Párkapcsolatok rejtett dinamikája
 • Párkapcsolatok háttér dinamikája
 • Álcázott haszonelvűség

Eszközök és technikák

 • A fogalomtérkép használata
 • Kollektív Intelligencia felfedezése
 • Együttgondolkodás módja
 • Kettős-negáció
 • Kettősnegáció: kérdésfeltevés
 • Inverz-táblázat
 • Inverz technika
 • Négy-állat táblázat – kapcsolati térkép
 • Prevenciós technikák
 • Döntés-Mátrix
 • A félelem szerkezete

Lehetőségek az elmélyülésre

Lehetőségek az elmélyülésre

Lehetőségek az elmélyülésre

iTS Betegségmodellezés

Az egyetlen program, ahol a fizikai test természetes intelligenciájának visszaállításával találkozhatsz.

iTS Complex Therapy

Egyéves intenzív képzés. Szakembereknek, és azoknak, akik szeretnének elmerülni az iTS világában.

iTS Workshopok

Két napos találkozók, melyek felfrissítik és tovább mélyítik az iTS ismereteidet, frissen tartva az elmédet.

iTS Betegségmodellezés

Az egyetlen program, ahol a fizikai test természetes intelligenciájának visszaállításával találkozhatsz.

iTS Complex Therapy

Egyéves intenzív képzés. Szakembereknek, és azoknak, akik szeretnének elmerülni az iTS világában.

iTS Workshopok

Két napos találkozók, melyek felfrissítik és tovább mélyítik az iTS ismereteidet, frissen tartva az elmédet.

iTS Betegségmodellezés

Az egyetlen program, ahol a fizikai test természetes intelligenciájának visszaállításával találkozhatsz.

iTS Complex Therapy

Egyéves intenzív képzés. Szakembereknek, és azoknak, akik szeretnének elmerülni az iTS világában.

iTS Workshopok

Két napos találkozók, melyek felfrissítik és tovább mélyítik az iTS ismereteidet, frissen tartva az elmédet.

Jelentkezés

iTS Mentális Életmódváltás – Alaptanfolyam
© All Rights Reserved – ITSIAA LLC US.

Jelentkezési információk

iTS Mentális Életmódváltás
© All Rights Reserved – ITSIAA LLC US.

A tanfolyam időpontja:

Jelentkezés feltétele: 4 napos iTS Alaptanfolyam elvégzése, melynek díja beszámításra kerül.

Az első tanfolyam előreláthatólag 2024. március hónapban kezdődik. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülhess! Az oktatás szombat-vasárnap 9:30-tól 17:30-ig tart. A képzés helyszíne: CEU (Közép-európai Egyetem); 1051 Budapest, V., Nádor utca 15.

Az iTS megalkotójáról itt olvashatsz többet: https://jankaijanos.hu

A tanfolyam időpontja:

Jelentkezés feltétele: 4 napos iTS Alaptanfolyam elvégzése.

Az első tanfolyam előreláthatólag 2024. március hónapban kezdődik. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülhess! Az oktatás szombat-vasárnap 9:30-tól 17:30-ig tart. A képzés helyszíne: CEU (Közép-európai Egyetem); 1051 Budapest, V., Nádor utca 15.

A tanfolyam díja:

A tanfolyam díja: 360.000 HUF/fő. Előleg összege: 90.000 HUF/fő. A képzés ismétlésének díja a teljes képzés 50%-a. Amennyiben a tanfolyam előre nem látható ok végett nem kerül megrendezésre, a befizetett előleg maradéktalanul visszautalásra kerül.

A tanfolyam díja:

A tanfolyam díja: 360.000 HUF/fő. Előleg összege: 90.000 HUF/fő. A képzés ismétlésének díja a teljes képzés 50%-a. Amennyiben a tanfolyam előre nem látható ok végett nem kerül megrendezésre, a befizetett előleg maradéktalanul visszautalásra kerül.

Jelentkezés

Jelentkezni az info@its-iaa.hu e-mail címen lehet. A hatékonyság végett a programon résztvevők létszáma korlátozott, maximális létszám: 6 fő. Jelentkezés előtt javasoljuk, hogy figyelmesen olvasd az iTS, az ITSIAA-MAGYARORSZÁG és a PARADOX-PSZICHOLÓGIA oldalakat.

Találkozzunk!

Találkozzunk!

Jelentkezés:

Jelentkezni az info@its-iaa.hu e-mail címen lehet. A hatékonyság végett a programon résztvevők létszáma korlátozott, maximális létszám: 6 fő. Jelentkezés előtt javasoljuk, hogy figyelmesen olvasd az iTS, az ITSIAA-MAGYARORSZÁG és a PARADOX-PSZICHOLÓGIA oldalakat.

Találkozzunk!