Generációs Hívószó

Az egyetlen szóba sűrűsödött élet. Átjárja minden tettünket és vágyunkat, általa választjuk meg kapcsolatainkat, munkánkat és tárgyainkat, becses, mert menedéket nyújt, imádott, mert örök reményeink forrása. És hívószó, mert epekedünk érte. Nélküle senkik vagyunk, de általa mindennek érezzük magunkat. Felemel, ha fájunk, és leteper, ha ellene vagyunk. Lényünk egyetlen, felülmúlhatatlan kihívása…

Generációs Hívószó

“Az egyetlen szóba sűrűsödött élet. Átjárja minden tettünket és vágyunkat, általa választjuk meg kapcsolatainkat, munkánkat és tárgyainkat, becses, mert menedéket nyújt, imádott, mert örök reményeink forrása, és „hívószó”, mert epekedünk érte. Nélküle senkik vagyunk, de általa mindennek érezzük magunkat. Felemel, ha fájunk, és leteper, ha ellene vagyunk. Lényünk egyetlen, felülmúlhatatlan kihívása…”

Generációs Hívószó

Olvasási idő kb: 2 perc

Generációs hívószó

Vajon lehetséges-e, hogy egyszersmind megszabaduljunk konfliktusainktól és helyette inkább egy kreatív, örömteli életet éljünk? A Generációs Hívószó (GH) erre ad merész, ugyanakkor világos választ.

A Generációs Hívószó a psziché természetének, mozgásának és viselkedésének forradalmian új megközelítésével került felfedezésre. A GH az iTS (Intelligent Thinking System) szemléletének kiteljesedése.

A GH jelenleg az egyetlen olyan mentális eljárásmód, amely képes felszínre emelni és láthatóvá tenni azt a tudattalanban zajló centrális, egyben paradox folyamatot, amely minden konfliktusunk forrása.

A Generációs Hívószó segítségével precíz, átfogó és valósághű képet kaphatunk életünket meghatározó, rejtett hajtóerőinkről. Az Inverse-táblázattal együttesen használva pedig képessé válhatunk előre meglátni a psziché mélyén már kialakulófélben lévő belső összeütközéseket. Így a GH támogatásával létrejöhet a tökéletes lelki prevenció, megalapozva ezzel egy stabil és biztonságos életet.

A GH megismerésén keresztül életünk szakértőjévé válhatunk. Támogatásával nincs több titok, homály vagy értetlenség. A Generációs Hívószó megtalálásával, működésének megértésével és a hétköznapokban történő használatával az egyéves iTS® Complex Therapy (ITSCT) képzésen találkozhatsz.

Az ITSCT képzés során elsajátíthatod a Generációs Hívószó módszerét és annak alkalmazását a mindennapi életedben. Az egy év alatt számos gyakorlati eszközt és technikát ismerhetsz meg, melyek támogatásával a GH-t már könnyedén beépítheted a mindennapi életedbe. A GH segítségével végre feltárhatóvá válnak azok a rejtett mintázatok, melyek alapjaiban befolyásolják cselekedeteinket, ezáltal pedig életünket. Ennek következtében pedig olyan mély szinten érthetjük meg önmagunkat és másokat, amilyen mélyen még soha nem tudtuk ezt megtenni. Létrehozva ezzel egy harmónikus kapcsolatokra épülő kiegyensúlyozott és stabil életet.

A Generációs Hívószó nem csupán egy újabb pszichológiai eszköz, hanem annál jóval több. Egy olyan átfogó és egységes szemlélet magja, amely egyedülállóan teszi lehetővé, hogy valódi életátfordulás következhessen be. Beteljesítve ezzel azt a mindannyinkban meghúzódó tudattalan vágyat, hogy igen, lehet másként élni.

Tapasztald meg Te is azt a mély és rendkívüli átalakulást, amelyet a Generációs Hívószó hozhat az életedbe!

Generációs hívószó

Az egyetlen szóba sűrűsödött élet. Egyéni ajtónk, amelyen keresztül a legszemélyesebb módon léphetünk be és tehetjük láthatóvá tudatunk legmélyebb rétegét. Átjárja minden tettünket, vágyunkat, gondolatunkat és álmunkat. Ez alapján választjuk meg kapcsolatainkat, munkánkat, tárgyainkat, ez hatja át sémáinkat és szokásrendszereinket. Életünk rejtett motorja, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni, megszüntetni, megoldani vagy lecserélni. De valójában nem is kell. Hisz tökéletesebb lehetőség nincs, hogy önmagunkat és olyan mélységeiben lássuk, ahogy addig ezt még sohasem tehettük meg. Becses, mert menedéket nyújt, imádott, mert örök reményeink forrása, és „hívószó”, mert epekedünk érte. Nélküle senkik vagyunk, általa mindennek érezzük magunkat. Felemel, ha fájunk, és leteper, ha ellene vagyunk. Lényünk egyetlen, felülmúlhatatlan kihívása…